iyi ki fenerbahçeliyim

kadıköy
kadıköy
A+ A-

belediyelere kayyum atanıyor, suç olan olaylar hakkında savcılar hiç bir işlem yapmıyor. sendikalar, odalar, mahkemeler iktidar baskısında. bu yazdıklarımı onaylamayacak kişi yoktur eğer gözü, kulağı, aklı ve vicdanı olanlar varsa. hangi takımı tutuyorsa tutsun üstelik.

ama futbol tertemiz, pürüpak, adaletli, bağımsız kurulları-kurumları var öyle mi?

öyle sanılıyor ki şampiyonuz diye sevinebiliyorlar. beş yıldız aldık diye övünüyorlar. hatta kutlama, tebrik bekliyorlar.

beş yıldızı takıyor ama avrupada elek oluyor. arka arkaya şampiyon oluyor ama tur atlayamıyor, ip atlıyor. ve büyüğüz, şampiyonuz öyle mi?

gizli sponsorlar, yasa dışı bahis reklamı vb savcıların dosya üzerine mahkeme üzerine mahkeme açması gereken konular var ama işte ülkedeki tüm işler gibi yargının gözü kör kulağı sağır.

iki sezondur terinin son damlasına kadar mücadele eden tüm takıma ve hocasına teşekkür ederim. iyi ki fenerbahçeliyim. iyi ki kendi başkanımızı seçebiliyoruz. yanağımızı sadece sevdiceğimiz okşuyor.

 

Paylaş:
Etiketler: , , , , ,

Yazar Hakkında

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fill out this field
Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi girin.
You need to agree with the terms to proceed

İlginizi Çekebilir

facebook

instagram

twitter

andan

aynı pozisyonda tartışmasız güneş gibi parlak iki penaltı var. ama hakem maçı bitirdi. fb hoca değiştirirse şampiyon olur ama.
kiraz fiyatlarının enflasyon sepetinde olmadığını iddia ederim ama ispatlayamam.
şaban hakan “şampiyonlukların 8’i direkt, 14’ü en direkt sayemizde oldu.” mu demiş? hangi takım ki ??
6S’nin şampiyonluk hasreti 1973Ten bu yana 52 yıla çıktı. x’den alıntı. (determinist )

en popüler

köşe vuruşu

eğitim

günden

Menü